Shakedown ALDRINGEN – ESPELER (Burg-Reuland)

Deze testsessie begint op donderdag 21 september om 17.00 uur en eindigt +/- om 22.00 uur. Tijdens deze testsessie zullen de deelnemers aan de East Belgian Rally hun wagen optimaal kunnen afstellen voor het evenement van zaterdag op een gevarieerd parcours van 7 km.

Het toeschouwerspunt (1) is in het dorp ALDRINGEN, waar de rijders twee keer voorbij zullen komen en een geweldige show zullen geven bij een haarspeldbocht. Het toeschouwerspunt (2) is in ESPELER. Daar zie je vanaf een natuurlijke tribune de lange afdaling vanuit Aldringen, gevolgd door een technisch strakke combinatie recht voor je ogen.
Bij beide toeschouwerspunten zijn er optimale parkeermogelijkheden en voldoende ruimte voor de toeschouwers.
Gelieve de twee toeschouwerspunten alleen te benaderen via de “PUBLIC” pijlen.

Het service (1) voor de deelnemers bevindt zich tussen Espeler en Thommen. Toeschouwers worden hier niet toegelaten. De serviceplaats (2) voor enkele grote teams met vrachtwagens bevindt zich in het dorpscentrum van ESPLER. Toeschouwers mogen deze 2e plaats betreden en kijken hoe de teams hun auto’s optimaliseren.

Voor uw veiligheid

Volg te allen tijde de instructies van de stewards en marshals.

Gelieve de privé-eigendom van de bewoners te respecteren en niet wild te parkeren voor ingangen van garages of op privéterreinen. Het spreekt vanzelf dat u ook geen afval langs de route mag achterlaten. Gebruik de aangewezen parkeerplaatsen en laat altijd voldoende ruimte voor de hulpdiensten!

Zo wordt deze avond voor iedereen een geweldig sportevenement dat je niet mag missen.
De organisatoren van AMC St. Vith en TAC Tielt danken u voor de goede samenwerking met de plaatselijke autoriteiten en clubs.